Τρίτη μέρα μετά τον εντοπισμό της δολοφονημένης 35χρονης στη Λάρισα, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη έξι ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και ο βασικός ύποπτος, ο 27χρονος Πακιστανός φίλος της παραμένει άφαντος, παρότι οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ads

Bάσει πληροφοριών ο Πακιστανός επιχείρησε έχοντας στην παρέα του και κάποια άλλα άτομα να  περάσει στη Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη, όμως οι αρχές του …έκοψαν τον δρόμο και δεν μπόρεσε να εξέλθει της χώρας μας.

Όταν συνέβη το περιστατικό έξι ημέρες πριν, ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί η άγρια δολοφονία, οπότε οι αρχές δεν αντιλήφθηκαν τους σκοπούς του και για ποιο λόγο θέλησε να διαφύγει.

Οι έρευνες συνεχίζονται με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να υποστηρίζουν πως ο 27χρονος άνδρας μπορεί να πέρασε τα σύνορα της χώρας στο διάστημα των προηγούμενων ημερών.

Ads

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο φερόμενος γυναικοκτόνος έχει καταφέρει να εγκαταλείψει τη χώρα.

Διεθνές σήμα εντοπισμού έχει σταλεί ήδη τόσο στη Βόρεια Μακεδονία όσο και σε άλλες χώρες που ενδεχομένως έχει καταφέρει να βρει καταφύγιο ο καταζητούμενος άνδρας.

Η τρώγλη της φρίκης 

Η 35χρονη, η οποία ήταν χρόνια τοξικοεξαρτημένη, βρέθηκε νεκρή χθες σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα.

image

Ένα ημιυπόγειο που όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το onlarissa.gr, ήταν σε πολύ κακές συνθήκες.

Εκεί η 35χρονη έμενε με τον 27χρονο Πακιστανικής καταγωγής σύντροφό της.

image

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα. Λόγω της προχωρημένης σήψης, αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Το ζευγάρι σύμφωνε με μαρτυρίες περιοίκων στο onlarissa.gr είχε συχνούς καυγάδες, ενώ προ ημερών είχε κληθεί και η αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή κ. Κραβαρίτης είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο, ενώ είχε πεθάνει προ μίας εβδομάδας.