Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουλίου, αυτή τη φορά στη Δάφνη, στην οδό Λάμπρου Κατσώνη. Μια νεαρή γυναίκα 31 ετών και μητέρα ενός 7χρονου παιδιού, δολοφονήθηκε από τον 40χρονο σύζυγό της, «επειδή τη ζήλευε», όπως ανέφερε ο ίδιος στην Αστυνομία αφού παραδόθηκε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. «Την έσφαξα, την σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Ads

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit, η 31χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο 40χρονος την κακοποιούσε, ωστόσο εκείνος «έβγαζε» προς τα έξω το προφίλ ενός «καλού οικογενειάρχη». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τσακωμοί ήταν συχνοί στο ζευγάρι, αλλά ο σημερινός, 30 Ιουλίου, έμελλε να είναι μοιραίος για τη ζωή της γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στις αρχές ο δράστης, προηγήθηκε ένα νέο επεισόδιο μεταξύ τους και τελικά τη σκότωσε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Πάντως οι ακριβείς συνθήκες τους εγκλήματος μένει να διευκρινιστούν, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο το θύμα να κοιμόταν τη στιγμή που δολοφόνηθηκε. 

Διαβάστε επίσης: Ενδοοικογενειακή βία: Τα περιστατικά στην Ελλάδα και η κορυφή του παγόβουνου

Ads

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ όταν κατέφθασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την γυναίκα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του ζευγαριού, ενώ εντόπισαν και το μαχαίρι του εγκλήματος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ο δολοφόνος, αλβανικής καταγωγής, πήγε κανονικά το πρωί και άνοιξε το σουβλατζίδικο, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε τη σύζυγό του. 

* Φωτογραφία από το διαμέρισμα, στην πολυκατοικία της οδού Λ. Κατσώνη, όπου σημειώθηκε η νέα γυναικοκτονία