Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος, βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, που κατηγορείται για αρπαγή και γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Ads

Ο 32χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αλλάξει την υπερασπιστική του γραμμή, ισχυριζόμενος ότι πήρε την 27χρονη και τη μετέφερε στο σπίτι του από το μίνι μάρκετ επειδή ήθελε να πάει τουαλέτα, ήπιαν κάποιες μπύρες, την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της.

Κατά τον ίδιο, στο σπίτι ήταν και ο συγκάτοικός του, ο οποίος είπε στις Αρχές ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους, όμως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είπε ότι ο συγκάτοικός του κοιμόταν εκείνη την ώρα και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να ισχυριστεί ότι παρέδωσε την 27χρονη στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Ads

Σε ποια στοιχεία επικεντρώνονται οι έρευνες

Η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω, ενώ παράλληλα κάνει «φύλλο και φτερό» όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή και τις δραστηριότητες της κοπέλας στο νησί.

Καθοριστικής σημασίας χαρακτηρίζονται τα αποτυπώματα, το DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα, άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν τον θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα. Τέλος, παραμένει ακόμα ανερμήνευτο εάν η 27χρονη έπεσε θύμα βιασμού πριν τη δολοφονία.