Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ads

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αλλάξει την υπερασπιστική του γραμμή, ισχυριζόμενος ότι πήρε την 27χρονη και τη μετέφερε στο σπίτι του από το μίνι μάρκετ επειδή ήθελε να πάει τουαλέτα, ήπιαν κάποιες μπύρες, την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της.

Κατά τον ίδιο, στο σπίτι ήταν και ο συγκάτοικός του, ο οποίος είπε στις Αρχές ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους, όμως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είπε ότι ο συγκάτοικός του κοιμόταν εκείνη την ώρα και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Ads

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να ισχυριστεί ότι παρέδωσε την 27χρονη στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις». Επίσης, ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της κοπέλας με τον σύντροφό της, με τις έρευνες να επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Από την άλλη, βέβαιοι ότι ο σύντροφος της Αναστάζια αποκλείεται να έχει παίξει οποιονδήποτε ρόλο στη δολοφονία της είναι επίσης ο αδελφός και ο πατέρας της Αναστάζια.

Ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στο Mega είπε: «Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος. Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, εκείνος εργαζόταν».

Ο αδελφός της δήλωσε ότι 100% σίγουρος για τη μη εμπλοκή του συντρόφου της στην δολοφονία της. Ο ίδιος είπε ότι «κόβω το χέρι μου, είμαι σίγουρος 100%. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση (να εμπλέκεται ο σύντροφός της στη δολοφονία). Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».