«Επικοινωνιακά παιχνίδια» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, το θέμα με το επίμαχο email της τρόικας που ζητά λουκέτο στην ΕΑΣ, στην ΕΛΒΟ και στην ΛΑΡΚΟ. Κάλεσε, δε, τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να δώσει λύση «συμβατή με τις ανάγκες της χώρας».

Ads

 
«Το παιχνίδι όλο δεν βρίσκεται στα χέρια της τρόικας αλλά στα χέρια του Πρωθυπουργού και έχει ο ίδιος την ευθύνη να δώσει λύση. Λύση συμβατή με τις ανάγκες της χώρας και με τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι σωματείων για το θέμα.
 
«Υπάρχει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μια προσπάθεια που γίνεται να πειστούμε ότι μέσω mail ο Ματίας Μόρς και ο Τρα κυβερνούν την Ελλάδα», πρόσθεσε προειδοποιώντας ότι οι τρεις εταιρίες θα μεταβληθούν σε «νέο Σκαραμαγκά».
 
«Ενώ υπάρχει η απόλυτη δυνατότητα παραγωγικής διεξόδου και ανάπτυξης αυτών των επιχειρήσεων, χειρουργικά θα αφαιρεθούν δυνατότητες ίσως εμπορικής δραστηριότητας που θα έδιναν κέρδη και ανάπτυξη στις εταιρίες, επειδή δήθεν έτσι θέλει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανταγωνισμού», σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος.