Κύκλοι του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν ότι το δημοσίευμα του tvxs.gr, για το ότι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ χτίζουν νέο συνδικαλιστικό φορέα με το όνομα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ», η οποία οργανώνει πανελλαδική συνδιάσκεψη στις 30 Ιανουαρίου, ώστε να επισημοποιηθεί η δημιουργία της και να τεθούν οι βάσεις για τις επόμενες κινήσεις και τη συνολική στρατηγική της, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ads

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

Το δημοσίευμα του «Ειδικού Συνεργάτη» στο tvxs σχετικά με την κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κ.Ε, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιλέξουν διασπαστικές πολιτικές στο εσωτερικό των κοινωνικών χώρων.

Ads

Η αναζωογόνηση του συνδικαλιστικού κινήματος, ο απεγκλωβισμός του από τη γραφειοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις, η ενδυνάμωση των πρωτοβάθμιων σωματείων, η ενωτική συμπόρευση των δυνάμεων που στρέφονται ενάντια στις νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές, αποτελούν στρατηγικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο.

Σημείωση: Το tvxs.gr ωστόσο, επικαλούμενο απολύτως έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές, επιμένει ότι το δημοσίευμα παρουσιάζει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του λέξη αληθείς πληροφορίες.