Ελάχιστες μέρες μετά τις δύο επιστολές από στελέχη της  71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς για τις αδικίες εις βέρος της διοίκησης για το ζήτημα των αδειών, έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων μια ακόμη καταγγελία.

Ads

Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία ανήκει σε ένα γονιό που εκφράζει την αγανάκτηση του για τα όσα συμβαίνουν στη μονάδα, καθώς το χώσιμο των στρατευμένων «είναι τρελό» και εγκυμονεί πλέον σοβαρούς κινδύνους.  ‏

Το κείμενο της καταγγελίας έχει ως εξής:

«Καλημέρα σας,

Είμαι πατέρας ενός στρατευμένου ο οποίος υπηρετεί στην παραπάνω μονάδα.

Ads

Ο ύπνος είναι πολυτέλεια η υπηρεσία και η αγγαρεία πάει σύννεφο. Όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως έχουν φθάσει στα όρια τους. Το κακό είναι με αυτά που ακούω ότι έχει φθάσει και η δική μου υπομονή στα όρια της.

Δεν μπορεί ένα άτομο να έχει 14.00-17.00 μ.μ. σκοπιά, μετά τις 5 αγγαρεία στα μαγειρεία, ακολούθως 20.00-23.00 νυχτερινή και 23.00-2.00 σκοπιά!

Δεν θα σας κουράσω με άλλα, ο διοικητής της μονάδας θεωρώ ότι είναι αξιόλογο άτομο και ότι όλη η ταλαιπωρία ξεκινάει από παραπάνω.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Αυτή η καταγγελία στο πολύτιμο δίκτυο σας είναι μόνο η αρχή. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε».

Μήπως ο Ταξίαρχος και το ΓΕΣ μπορούν να ρίξουν μια ματιά και να λάβουν άμεσα τα αναγκαία μέτρα;

Πηγή: Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος