Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης αναφορικά με την απόφαση για άνοιγμα των κέντρων περιποίησης άκρων άφησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής, Χαράλαμπος Γώγος.

Ads

«Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα. Είχαμε συζητήσει για τα κομμωτήρια. Κατ’ αναλογία αν κι αυτά θα μπουν στην ίδια κατηγορία είναι θέμα της πολιτείας να αποφασίσει. Το κύριο είναι ότι δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα με όλα αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή, μέτρα πρόληψης» σημείωσε αναφορικά στο άνοιγμα των κέντρων αισθητικής. «Δεν τέθηκε θέμα τέτοιο» υπογράμμισε ο κ. Γώγος.

Ερωτηθείς εκ νέου σχετικά με το πώς την Παρασκευή κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και σήμερα ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία τους, ο κ. Γώγος επανέλαβε ότι «δεν τέθηκε καν τέτοιο θέμα» στην Επιτροπή.

Σχολιάζοντας την πίεση που υπήρξε για την «ανάκληση» της απόφασης για τα καταστήματα αυτά, ο κ. Γώγος σημείωσε πως «όλες οι κατηγορίες που πλήττονται (και οι επιχειρήσεις και η Εκκλησία για παράδειγμα) σίγουρα έχουν κάποιες αντιρρήσεις για τα μέτρα αλλά η στάση (σ.σ. Της Πολιτείας) πρέπει να είναι σταθερή, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η μικρή ύφεση που υπάρχει και σταθερά συνεχίζεται, αυτή πρέπει να τη διατηρήσουμε με μεγάλη προσπάθεια και προσοχή. Αν συμβεί οποιαδήποτε έξαρση τα αποτελέσματα θα είναι δυσβάσταχτα» ανέφερε.

Ads