«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος κάνοντας λόγο για «διαστρεβλωτές των απόψεών μου» αναφερόμενος σε όσους χρησιμοποίησαν κατά τις τοποθετήσεις τους τις δηλώσεις του περί «μη πειστική απάντησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ads

 
«Ο λόγος μου ήταν και είναι σαφής», σημειώνει και προσθέτει: «Η εκμετάλλευση από Συναδέλφους της Κυβέρνησης των απόψεών μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αντιδεοντολογική πολιτική πράξη».
 
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που βρίσκεται στο νοσοκομείο στη δήλωσή του, η οποία αναγνώσθηκε στη Βουλή από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Π. Λαφαζάνη αναφέρει επίσης: «Σας απευθύνω έκκληση να σκεφτείτε ότι ο Προμηθέας έδωσε το φως στους ανθρώπους και τον κάρφωσαν στον Καύκασο το Κράτος και η Βία.
 
Ο Ελληνικός Λαός άναψε ένα κερί πληροφόρησης, ενημέρωσης και πολιτισμού. Το έσβησαν το Κράτος και η Βία. Αυταπατώνται. Κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να φιμώσει τη διαμαρτυρία του ελληνικού λαού στα λαοκτόνα μέτρα τους. Ανέσπερον καταγευάζει το φως της ελπίδας».