«Η ένταξή μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική καταρχήν για λόγους ψηφοθηρικούς και δεν το κρύβω. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με την εμφάνιση στο Τατουάζ συνειρμικά αρχίζει και θυμάται πράγματα», δήλωσε μιλώντας στον ALPHA ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ads

Όσον αφορά την καριέρα του ως ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι έχω μια αξιοπρέπεια ως ηθοποιός. Δηλαδή, ούτε ο super ηθοποιός είμαι. Δεν είμαι ο Κιμούλης, αλλά μπορώ να παίξω το τρίτο βιολί. Αν με ρωτήσεις αν είμαι καλός Δήμαρχος, θα σου πω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είμαι ταπεινός. Λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω».

Επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας: «Στα προβλήματα υγείας μου αναφέρθηκα γιατί την αρρώστια τη φοβούνται πάρα πολλοί. Και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα που να βλέπουν ότι δεν τελειώνει η ζωή. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε γεμίζει δύναμη και σε πάει παρακάτω. Πολλά πράγματα με λυγίζουν, αλλά όταν έχεις συνεργάτες – φίλους με βοηθούν να το ξεπεράσω. Σε προσωπικό επίπεδο η κόρη μου, μου δίνει κουράγιο η ύπαρξή της. Θα έλεγα ότι προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατί δεν έχω χρόνο να είμαι δίπλα της όσο θα έπρεπε.»