Θετικός απέναντι στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στον ANT1.

Ads

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι θα περιμένει να ακούσει και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες μαζί με τις πλατφόρμες τους, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση.

 

«Είναι πολύ θετική η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο που έθεσε και ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο για ανανέωση με νέα πρόσωπα, για ένα νέο κύκλο, για ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε.

Ads

Ο ίδιος πάντως σημείωσε ότι θα περιμένει να ακούσει και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες μαζί με τις πλατφόρμες τους, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. «Είναι πολύ θετική η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο που έθεσε και ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο για ανανέωση με νέα πρόσωπα, για ένα νέο κύκλο, για ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Βέβαια, ακούσαμε μια προαναγγελία, θα περιμένω με ενδιαφέρον τι θα καταθέσει και η ίδια και οι άλλοι υποψήφιοι στην Κεντρική Επιτροπή. Επίσης άκουσα με ενδιαφέρον ότι χαρακτήρισε πλασματικό το δίλημμα περί Κέντρου ή Αριστεράς».

 

Παράλληλα, ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των πολλών υποψηφιοτήτων για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Ήταν πολύ θετικά αυτά που άκουσα, αλλά περιμένω και τους άλλους υποψηφίους. Περιμένω και τους άλλους υποψηφίους, εγώ πιστεύω στις πολλές υποψηφιότητες, να ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα, να παρακινηθεί κόσμος να έρθει. Η συμμετοχή πρέπει να είναι δια ζώσης και ηλεκτρονική και να τελειώσει όσο γίνεται νωρίτερα».