Οι πληροφορίες ότι ο Κ. Μητσοτάκης ακύρωσε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA γιατί δεν θέλει να έχει απέναντί του τη Ράνια Τζίμα (αλλά την Κ. Παναγοπούλου) δεν διαψεύστηκαν ποτέ.

Ads

Μιλώντας σε ψυχαγωγική εκπομπή του ίδιου καναλιού το Σάββατο, η Ράνια Τζίμα ρωτήθηκε γι αυτό και απάντησε επιβεβαιώνοντας εμμέσως το πρόβλημα: «Ξέρω ότι είχαμε κλείσει μια ημερομηνία, δεν ξέρω αν ισχύει αυτή τη στιγμή».

Ο λόγος που η Ράνια Τζίμα είναι αντιπαθής στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη συνδέεται με τη στάση της απέναντι στους υπουργούς και τα στελέχη της ΝΔ που δεν είναι μεροληπτική, όπως έχουν συνηθίσει. Το γεγονός ότι αρκετές φορές έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γ. Πρετεντέρη, που είναι απροκάλυπτα στρατευμένος στηρίζοντας χωρίς ενδοιασμούς τον Κ. Μητσοτάκη, την κάνει ακόμη πιο αντιδημοφιλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην εκπομπή που έκανε την Τρίτη το βράδυ υπήρξε μια στιγμή που δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην ίδια και τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, όταν της υπέδειξε την ερώτηση που θα ήθελε να κάνει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Χαρίτση.

Επειδή η Ράνια Τζίμα σήκωσε το γάντι και τον εξέθεσε για την παρέμβασή του στη δουλειά της, έγινε πάλι θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δύσκολη σχέση της με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ads

Το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, την επόμενη εβδομάδα, εφόσον η Ράνια Τζίμα εκπροσωπήσει το κανάλι της.