Για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Ads

Αφορμή φωτογραφίες που έδειξε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι σήμερα το πρωί, υποστηρίζοντας ότι ο Γ. Κατρούγκαλος και η ‘Ελενα Κουντουρά έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Μερικές ώρες αργότερα ο Α. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω twitter, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.

Αυτό, όμως, διαψεύδει ο Γ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρατορείο λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγει τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».

Ads

Πράγματι, δεν ήταν η ίδια εκδήλωση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, καθώς ο Αντώνης Πιτταράς διακρίνεται καθαρά να φοράει άλλα ρούχα και διαφορετική γραβάτα. Στις μεν φωτογραφίες του Άδωνη ο Αντώνης Πιτταράς φοράει μπλε σακάκι, τζιν και πορτοκαλί γραβάτα, στη δε φωτογραφία όπου εμφανίζεται και ο Αυγενάκης φοράει μαύρο σακάκι και εμπριμέ γραβάτα.