Να αποσυνδεθεί από τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις αποκαλύψεις για τα μηνύματα που αντήλλασσαν επιχείρησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ads

Ο υπουργός Επικρατείας και εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Μένιο Φουρθιώτη και είχαν μία πάρα πολύ τυπική σχέση. Μάλιστα για να υποστηρίξει την τυπικότητα της σχέσης τους, είπε ότι του μιλούσε στον πληθυντικό. Υποστήριξε επίσης ότι «δεν υπάρχει καμία οικειότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής διέψευσε τον ισχυρισμό του Γιώργου Γεραπετρίτη ότι είχαν επικοινωνήσει «τρεις ή τέσσερις φορές», δημοσιεύοντας νέα sms και τηλεφωνικές κλήσεις.

Η τελευταία φαίνεται να ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ εντύπωση προκαλεί ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει ο υπουργός στον Μένιο ΦουρθιώτηΑ

Ads

«Ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» έγραφε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Δεν περνάει ωστόσο απαρατήρητο και ένα ευχετήριο μήνυμα που είχε στείλει που κατέληξε στο αινιγματικό «όλα θα τα καταφέρουμε». Συγκεκριμένα, ο υπουργός φέρεται να έγραψε «καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε».