Η γαλάζια προεκλογική περίοδος καλά κρατεί με τους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ να μην ανταλλάζουν πυρά μόνο μεταξύ τους, αλλά και να κάνουν προεκλογική εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε από την Ρόδο όπου περιοδεύει, ότι αν εκλεγεί αρχηγός της γαλάζιας παράταξης ο Αλέξης Τσίπρας «δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Ads

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας ότι παρέλαβε μία χώρα, που ήθελε τρεις μήνες για να βρεθεί στις αγορές και όπως προειδοποίησε θα αγωνιστεί σκληρά «για να λογοδοτήσει» ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν σας κρύβω ότι αν εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ σκοπεύω, και το λέω από τώρα, να αγωνιστώ σκληρά για να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για τη ζημιά που έκανε στην Ελλάδα. Δεν θα περάσει ατιμώρητος ο κ.Τσίπρας, αν εγώ είμαι αρχηγός της ΝΔ, για τη συντριβή της χώρας μου», υπογράμμισε συγκεκριμένα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο προσφυγικό ζήτημα, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις ανθρώπινες τραγωδίες που εκτυλίσσονται στο Αιγαίο.

Ads

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, με τις κινήσεις που έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έθεσε σε κίνηση ένα ντόμινο. Το ντόμινο αυτό κινδυνεύει να παρασύρει ολόκληρη τη χώρα μας σε μία θύελλα», κατέληξε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.