Η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι δεν επιθυμούν τη διαφάνεια .«Βλέπετε ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, θέλουν διαφάνεια a la carte.

Ads

Όμως και η ΝΔ έχει επιλεκτική μνήμη. Μόνο εμείς είπαμε και λέμε «ναι» σε κάθε πρόταση ελέγχου», ανέφερε και τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εξοντώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

«Όλοι «στα μανταλάκια», με κατασκευασμένες κατηγορίες, σκιές και ψίθυροι παντού με την βοήθεια του κίτρινου τύπου και καμία κατάληξη στο τέλος. Αλλά η συκοφαντία μένει. Το επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά. Εμείς με τίποτα δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η πολιτική ζωή σε ρωμαϊκή αρένα» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για φθηνό πολιτικό θέατρο που «έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Απ’ το βρώμικο ’89 μέχρι σήμερα, φαίνεται πως τα παθήματα αυτού του τόπου, αυτού του πολιτικού συστήματος, δεν έγιναν μαθήματα. Και κάποιοι επιμένουν να ακολουθούν τους ίδιους αδιέξοδους δρόμους, τις ίδιες αποτυχημένες συνταγές: Λάσπη, συκοφαντία, συνωμοσιολογία».