Γέλια προκάλεσε σήμερα Παρασκευή και στον ΣΚΑΙ το επιχείρημα για την καταστροφή του αρχείου Ανδρουλάκη, ενώ το δικό του «καρφί» πέταξε και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ads

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για τις παρακολουθήσεις και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Όταν λέμε θα χυθεί άπλετο φως, πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Δηλαδή αντιλαμβάνομαι την άμυνα την κυβερνητική, αλλά και η άμυνα η κυβερνητική θα βάλλεται», σημείωσε αρχικά ο Πορτοσάλτε ενώ στη συνέχεια και σχολιάζοντας την καταστροφή του αρχείου της παρακολούθησης Ανδρουλάκη δήλωσε : «Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας».

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων για τις παρακολουθήσεις:

Ads

Πορτοσάλτε: Όταν λέμε θα χυθεί άπλετο φως, πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Δηλαδή αντιλαμβάνομαι την άμυνα την κυβερνητική, αλλά και η άμυνα η κυβερνητική θα βάλλεται.

Οικονόμου: Με την σειρά σου λέει η Κυβέρνηση. Δεν θα κληθεί ο Μητσοτάκης στην Εξεταστική, αυτά είναι παλαβομάρες, έτσι;

Πορτοσάλτε: Ναι αλλά όταν λέμε άπλετο φως, να το εννοήσουμε το άπλετο φως.

Παυλόπουλος: Μεγάλη τρικυμία το αν έχει καταστραφεί ή όχι το αρχείο της παρακολούθησης. Πότε πρόλαβε να αξιολογηθεί και να καταστραφεί το αρχείο της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη; Πρέπει να μας απαντήσουν.

Τάκης: Το ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου έλεγε ότι καταστράφηκε για τεχνικούς λόγους, επειδή αναβαθμίστηκε ένα σύστημα και προφανώς δεν πρόλαβαν, δεν κατάφεραν (;) να το σώσουν; Τους ξέφυγε;

Παυλόπουλος: Το αρχείο του Ανδρουλάκη; Δεν θα το πιστέψει αυτό ο κόσμος.

Πορτοσάλτε: Η αναβάθμιση έπεσε πάνω στο αρχείο Ανδρουλάκη! Να βρούμε κάνα επιχείρημα να ακούγεται κιόλας. Π