Μια ακόμη πτυχή του επεισοδίου στην Καλαμπάκα στην «Ταβέρνα του Ζιώγα», μεταξύ του ιδιοκτήτη Δημήτρη Ζιώγα και του πνευμονολόγου καθηγητή Θεόδωρου Βασιλακόπουλου έρχεται στην επιφάνεια.

Ads

Σύμφωνα με το Documento, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Δημήτρης Ζιώγας ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη, ενώ υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν βρέθηκε στην περιοχή και φωτογραφήθηκε μαζί του όπως και με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τότε γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Είχαν μάλιστα και σύντομη συνομιλία όπως μας λέει τοπική ιστοσελίδα που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες. Ο δε Θ. Βασιλακόπουλος στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη και του πνευμονολόγου σημειώθηκε όταν ο τελευταίος έκανε παρατήρηση γιατί δεν έγινε στους γιατρούς που είχαν πάει για φαγητό, ο απαιτούμενος έλεγχος εμβολιασμού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η φαρμακευτική εταιρεία που διοργάνωνε το συνέδριο των γιατρών είχε ζητήσει λόγω της ιδιότητάς τους να μην γίνει ο έλεγχος. Αν ισχύει αυτό τότε προκύπτει το ερώτημα γιατί έγινε δεκτό αυτό το αίτημα και γιατί οι γιατροί δεν το ήξεραν ή – αν το ήξεραν – γιατί προχώρησαν στην παρατήρηση.

Ads

image

image

image

image