«Θέλω να ελπίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφτούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα που «φέτος είναι λίγο πιο πικρά».

Ads

Ο κ. Καρατζαφέρης, που άκουσε τα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης είπε ότι οι Κρητικοί, σύντομα θα έχουν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με πρωτοβουλία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Με αφορμή, δε, τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρέπει «να περιμένουμε εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους. Τα πράγματα, πρόσθεσε, έχουν φτάσει στο ‘μη παρέκει’. [..] «Δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, απλώς με άλλο Πρωθυπουργό, αλλά μια άλλη κυβέρνηση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και υπογράμμισε ότι «με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως ‘μακιγιέρ’ και πολύ περισσότερο, ως ‘μακιγιέζ’ των λαθών και των ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ».