Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την Κυριακή του Πάσχα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα.

Ads

Σήμερα, δυόμιση μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η η μικρή Αλεξία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο, είναι σε κατάσταση «φυτού» και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυτό», είπε η μητέρα της σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. «Ημασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της», λέει περιγράφοντας τι έγινε την Κυριακή του Πάσχα.

Δείτε τη συνέντευξη: