Στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα μεταφέρεται τελικά ο 39χρονος γυναικοκτόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, αφού δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού την Τρίτη, όπου δεν υπάρχει το απαραίτητο ιατρικό μηχάνημα παρακολούθησης για να τον υποστηρίξει.

Ads

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος, νοσηλευόταν την Δευτέρα (8/4) στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Εκεί, βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό, φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του το βράδυ της δολοφονίας της πρώην συντρόφου την 1η Απριλίου, μπροστά στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Χάπια και αλκοόλ στο αίμα του 39χρονου

Εντωμεταξύ, στην δημοσιότητα δόθηκαν την Τρίτη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων του 39χρονου, στο αίμα του οποίου βρέθηκαν αλκοόλ και βενζοδιαζεπίνες.

Ads

Ο δράστης της γυναικοκτονίας φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια την ημέρα που σκότωσε την 28χρονη.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg. Οι συγκεκριμένες ουσίες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν τη συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του, δηλαδή 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.