Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το φονικό στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος σκότωσε την 30χρονη πρώην σύντροφό του και το 12 μηνών παιδί τους.

Ads

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Μάρκος Αποστολίδης, ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA, την Κυριακή (01/10), ότι η 30χρονη δεν ήθελε να φύγει για τη Γερμανία. «Ήθελε μονάχα να πάει για τρεις εβδομάδες, γιατί είχε χάσει προσφάτως τον πατέρα της και τη γιαγιά της και έπρεπε να τακτοποιήσει άμεσα κάποια κληρονομικά ζητήματα».

Αποκάλυψε, επίσης, πως όταν το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2022, ο 56χρονος είχε «εκτοξεύσει άμεσες απειλές» προς το θύμα. Μάλιστα, ο κτηνοτρόφος είχε πει πως θα «πνίξει την 30χρονη και το παιδί και δεν θα τους αφήσει να φύγουν».

«Δεν πήγε στην αστυνομία αν και τη συμβούλευα για το αντίθετο, έτεινε να πιστεύει πως το θέμα θα ομαλοποιηθεί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος και επεσήμανε πως κακοποιητική συμπεριφορά δεν υπήρξε, ωστόσο υπήρχαν άκρως υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια προς το θύμα.

Ads

Οι αποκαλύψεις φίλου της οικογένειας

Φίλος της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έκανε λόγο για «έναν θυελλώδη έρωτα» ανάμεσα στον 56χρονο και στην 30χρονη.

Ακόμα, ο ίδιος αποκάλυψε πως το θύμα είχε επενδύσει στην επιχείρηση του δράστη, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να της στέλνει χρήματα η μητέρα της από την Γερμανία.

«Δεν είχε πρόθεση να φύγει στη Γερμανία, της άρεσε το χωριό, ήθελε να μείνει. Γι’ αυτό είχε νοικιάσει το σπίτι» συμπλήρωσε.