«Φωνάξτε τον μπόγια», «καραγκιόζη», «βούλωστο», «είσαι για το Δρομοκαΐτειο», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες»,«η μάνα σου σε ξέρει;», είναι μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν στη διακαναλική συνέντευξη της συμμαχίας «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ads

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», που μόνο συμφωνία δεν φανέρωσε, μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), η ΕΝ.Π.ΑΝ (Ένωση Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική ξεκίνησε επιθετικά με έναν εκπρόσωπο από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Οι δηλώσεις του ενόχλησαν τον εκπρόσωπο της ΕΝ.Π.ΑΝ. και αποχώρησε. Στη συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά δεν τα κατάφερε. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Στην συνέχεια και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ του είπε να τελειώνει.

Αφού η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.