Η κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, εκφράζει τον σεβασμό της προς τους δράστες της τραμπούκικης επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη.

Ads

Σε ένα φασιστικό παραλήρημα και μέσα από τρεις αναρτήσεις στο twitter, η Ουρανία Μιχαλολιάκου γράφει: «Μπράβο ρε μάγκες!!! Σεβασμός μόνο».

«Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του» αναφέρει χαρακτηριστικά και γράφει «Θεέ μου γιατί να μην είμαι κι εγώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη???».

Υπενθυμίζεται ότι, ο δήμαρχος της πόλης έδωσε το «παρών» το απόγευμα του Σαββάτου στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όταν του επιτέθηκε ομάδα ατόμων.

Ads

Ο Γιάννης Μπουτάρης φυγαδεύτηκε την τελευταία στιγμή, ενώ τα συγκεκριμένα άτομα, ακροδεξιών χώρων, του πετούσαν μπουκάλια με νερό κι άλλα αντικείμενα.

Όπως είπε «Ήταν εφιαλτικό αυτό που έζησα […] Δεν πρόσεξα ποιοι ήταν. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε η ιστορία, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Παντού με χτύπησαν. Ήταν κάμποσοι. Με χτυπούσαν παντού. Κλωτσιές μπουνιές, τα πάντα. Αυτοί δε νομίζω ότι ήταν Πόντιοι. Με τους Πόντιους έχω καλή σχέση». 

Ο κ. Μπουτάρης πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου πέρασε τη νύχτα, για προληπτικούς λόγους.