Το Σάββατο της 23ης Νοεμβρίου μετά από αφισοκόλληση για αντιφασιστικές δράσεις στο Περιστέρι, ο Κ.Α., δέχτηκε φασιστική επίθεση από δυο αγνώστους. Μάλιστα η επίθεση καταγράφηκε από κάμερες των γύρω καταστημάτων. 

Ads

Ο Κ.Α., είναι γνωστός για την αντιφασιστική του δράση στην περιοχή και στο παρελθόν έχει στοχοποιηθεί από χρήστες του φασιστικού διαδικτυακού φόρουμ «WebWars». Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την αφισοκόλληση έφτασε σε σπίτι φιλικού του προσώπου και στάθμευσε την μηχανή του στην πυλωτή. 

Όταν κατέβηκε από την μηχανή του τον πλησίασε ένας άγνωστος άντρας που φορούσε μαύρα αθλητικά ρούχα και κράνος και ξεκίνησε να του επιτίθεται με γροθιές. Ο Κ.Α. αιφνιδιάστηκε για πολύ λίγο καθώς κατάφερε άμεσα να αμυνθεί και να ανταποδώσει. Τότε εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο με μαύρα αθλητικά ρούχα και κράνος μηχανής, προφανώς για να συνδράμει τον πρώτο επιτιθέμενο. Μετά από την σθεναρή αντίσταση του Κ.Α. και αφού γείτονες είχαν ήδη αντιληφθεί το επεισόδιο και είχαν βγει στα μπαλκόνια τους φωνάζοντας, οι δύο άγνωστοι τράπηκαν τρέχοντας σε φυγή.

Κάμερες των γύρω καταστημάτων κατέγραψαν τη στιγμή της διαφυγής των δραστών επί της οδού Θηβών αμέσως μετά το περιστατικό. Στα αποσπάσματα που δημοσιεύει το omniatv.com, φαίνονται δύο άτομα να τρέχουν ενώ σε ένα από αυτά τα αποσπάσματα διακρίνεται το ένα από τα δύο άτομα να επιστρέφει προς το στενό που βρισκόταν το σημείο της επίθεσης για άγνωστο λόγο.