Με fake news απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στα ερωτήματα για την υπόθεση Λιγνάδη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM. « Η παιδεραστία ήταν κακούργημα και έγινε πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο υπουργός προσθέτοντας δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της παιδεραστίας, είναι κατηγορούμενος!

Ads

Είναι αλήθεια όμως; Η απάντηση είναι όχι. Η παιδεραστία ήταν και παραμένει κακούργημα όπως φαίνεται στα παρακάτω αποσπάσματα του σχετικού άρθρου στον παλιό και τον νέο ποινικό κώδικα.

Παλιός Ποινικός Κώδικας, άρθρο 339

image

Ads

Νέος Ποινικός Κώδικας

image

Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει στελέχη της κυβέρνησης, να διαδίδουν fake news, κομματικοποιώντας την υπόθεση Λιγνάδη, την ώρα που κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα την πολιτική ευθύνη για την τοποθέτηση του στο Εθνικό.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κος Γεωργιάδης έδωσε τα εύσημα στην κα Μενδώνη που έσπασε το κατεστημένο στο ΥΠΠΟ για να προχωρήσουν οι επενδύσεις (οι οποίες παρεμπιπτόντως παραμένουν βαλτωμένες εξαιτίας των επενδυτών) , για να διαπιστώσει ακροατής πως ο υπουργός είναι «στην γραμμή Κούγια» όπως μετέφερε ο κος Χατζηνικολάου.

«Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ζήτημα δικαιοσύνης δεν με αφορά. Το τεκμήριο αθωότητας το σέβομαι. Με ενδιαφέρει το πολιτικό σκέλος» απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.