Κατάθεση εγγράφου με φωτογραφία προϊόν photoshop για το Ελληνικό και πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Ads

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την κύρωση της παραχώρησης του Ελληνικού παρέθεσε την εν λόγω ψεύτικη φωτογραφία λέγοντας: «Αλέξης Τσίπρας, την εποχή της αντιπολιτεύσεως. Κρατάει στα χέρια του το πανό “το Ελληνικό δεν πωλείται – Helliniko is not for sale”». Μόνο που η αλήθεια, όπως αποδεικνύεται, είναι τελείως διαφορετική. 

Το βίντεο και η φωτογραφία που παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

image

Η πραγματική φωτογραφία

image

Ads

Και η φωτογραφία του πανό

image

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξάπελυσε πυρά κατά της ΝΔ σχετικά με όσα έχει πει για το Ελληνικό και αποδείχθηκαν παντελώς ανυπόστατα. Υπενθυμίζοντας τις προεκλογικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τους ισχυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη, από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος επανειλημμένα ανακοίνωνε την έναρξη εργασιών από μήνα σε μήνα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Λέγατε εντός των δύο πρώτων μηνών από την ανάληψη της διακυβέρνησης θα έχουν ξεκινήσει τα έργα. Και επί 20 μήνες, το μόνο που είδαμε να θυμίζει έργο είναι οι αλήστου μνήμης μπουλντόζες που ευλόγησε ο κ. Μητσοτάκης, όταν στήθηκε κάτω από μια μάνικά με νερό για να διαφημίσει μια κατεδάφιση κτιρίου. Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό που κάνατε με το Ελληνικό». 

«Ο Γεωργιάδης μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού  με αυτήν του τρόλ»

Το γεγονός σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. «Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “μπουτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στη Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ», σημειώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ραγκούσης σε Άδωνι: Λειτουργήσατε ως χυδαιο τρόλ του διαδικτύου

Εντελώς άνανδρο πολιτικά, χαρακτήρισε τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αρχικά κάλεσε τον Υπουργό Ανάπτυξης να επανέλθει στο βήμα «και να παραδεχτεί την απρέπειά του», όπως τόνισε. Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παραδέχτηκε ότι κατέθεσε παραποιημένη φωτογραφία και ο κ. Ραγκούσης επανήλθε λίγο αργότερα λέγοντας πως «λειτούργησε ως χυδαίο τρολ του διαδικτύου». 

«Κύριε Γεωργιάδη, είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για Υπουργό Κυβέρνησης. Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά δεν είναι σωστή, δεν είναι αξιόπιστη και αληθινή. Όχι μόνο δε το κάνατε αυτό κ. Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας ότι πριν από λίγο για αυτό το κρίσιμο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου.  Αλλά αποδειχθήκατε και εντελώς άνανδρος πολιτικά, γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτή την απρέπεια που διαπράξατε» σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και συνέχεισε λέγοντας ότι δεν υπολείπτεται τον ελληνικό λαό, την αντιπολίτευση και τους βουλευτές. «Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε τη τιμή να εκπροσωπείτε ως Υπουργός Κυβέρνησής του, δεν τον λυπάστε;»

Ο Γιάννης Ραγκούσης συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους λέγοντας: «Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να έρθετε εδώ ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου, να καταθέσετε μια ψεύτικη φωτογραφία;  Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε; Κ. Γεωργιάδη προσέξτε: Κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από προηγούμενο».