Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να πει, ότι «κάθε μέρα που θα βγάζετε κατάστημα στην κάμερα της εκπομπής σας θα το κλείνω αμέσως».

Ads

Αφορμή στάθηκαν εικόνες που έδειξε η εκπομπή από καταστήματα στο Χαλάνδρι όπου πελάτες δοκιμάζουν ρούχα στο πεζοδρόμιο πριν τα αγοράσουν.

«Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα από ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό και το πρόστιμο θα το χρεώνει ο καθένας στο Νίκο Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν βγάζω κάθε μέρα, επειδή βγάζουμε, προβλήματα στα σχολεία ή στα νοσοκομεία θα τα λύνετε κι αυτά αμέσως;» απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι «δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ούτε τα σχολεία ούτε τα νοσοκομεία».

Ads

Κλείνοντας μάλιστα κάλεσε για άλλη μία φορά τον δημοσιογράφο να φωνάξει στην εκπομπή το Σύνδεσμο των παραγωγών Ελλήνων Βιοτεχνών «για να μη βγάζετε μόνο τη μία πλευρά» και πρόσθεσε ότι του το λέει γιατί όταν είχαν ανοίξει τα 114 εποχιακά καταστήματα είχε τοποθετηθεί ο Ευαγγελάτος πολύ αρνητικά, ενώ, όπως έσπευσε να προσθέσει, «βλέπετε ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση στο επιδημιολογικό φορτίο για αυτό και εξακολουθούμε να έχουμε μείωση στα κρούσματα και τους θανάτους».

«Στη Δυτική Αττική και σε άλλα μέρη θα ακούσουμε τον κ. Κικίλια να πει άλλα πράγματα αλλά, κ. Γεωργιάδη σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος, το αποδέχομαι αλλά… χθες είχαμε 98 νεκρούς, δεν θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς κ.Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς, επειδή μου το λέτε συνέχεια, μαζέψτε τους 98 νεκρούς κ. Γεωργιάδη, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε, αλλά 98! 3.500 από την αρχή, ελάτε λοιπόν».