Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 24χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης.
 

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ αυτοκίνητο Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες.
 
Λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προκαλέσει σφοδρό τροχαίο δυστύχημα. Αρχικά χτύπησε μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας που μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με το σύζυγό της για να περάσει απέναντι. Η γυναίκα εξέπνευσε επιτόπου.
 
Στη συνέχεια έπεσε διαδοχικά πάνω σε δυο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρασύροντας τη δεύτερη γυναίκα (σ.σ. την 24χρονη), ακόμη έναν άντρα αιγυπτιακής καταγωγής και τελευταίο τον αστυνομικό που επίσης έχασε τη ζωή του επί τόπου.
 
Το όχημα κατόπιν ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός επίσης αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική. Ο οδηγός αλλά και ο Αιγύπτιος που τραυματίστηκε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.