Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι και στην Πάτρα.

Ads

Στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου συμμετέχει ιδιώτης δύτης, όπως αναφέρει το tempo24, ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

Οι αρχές προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από τα δεδομένα που έχουν ανακτηθεί από το κινητό του αγνοούμενου καθώς και το μήνυμα που φέρεται να διέγραψε ο 50χρονος κρεοπώλης από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένα έχουν ανακτηθεί και από το κινητό του τελευταίου καθώς και συνομιλίες του με τον 31χρονο, πριν την εξαφάνισή του.

Ads

Η ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη δείχνει ότι η συσκευή ήταν ανενεργή τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, ενώ φαίνεται να το έχει αφήσει στο σπίτι του.

Σημειώνεται πως σε μια από τις συνομιλίες που ανακτήθηκαν, ο Μπάμπης λογομαχεί μαζί του για τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στο Μεσολόγγι έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα του στενού κύκλου του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο, σε συνδυασμό και με την ανάλυση που έχει γίνει στα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη  με το ενδεχόμενο της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης να βρίσκονται κοντά.

Ο 50χρονος εξακολουθεί να επιμένει πως θυμάται όσα συνέβησαν μέχρι τη στιγμή που άφησε τον 30χρονο στο σημείο που του ζήτησε.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έκανε μετά χρήση ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις του.

«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Το τμήμα ψηφιακών πειστηρίων δουλεύει νυχθημερόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη εκείνο το βράδυ με τον αγνοούμενο και να φτάσουμε στον δράστη, αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κα Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».