Συνεχίζονται και σήμερα για πέμπτη ημέρα οι ρίψεις νερού στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στη θαλάσσια περιοχή Κασσιόπη, βόρεια της Κέρκυρας, με τους συγγενείς των αγνοούμενων να  ζητούν ενίσχυση των δυνάμεων.

Ads

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τους έχω πει πού είναι ο άντρας μου. Μετά οι ευθύνες, πρώτα ο απεγκλωβισμός», λέει η κα. Μπεκιάρη σύζυγος επιβάτη του Euroferry Olympia. Πρόσθεσε πως ζητούν ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν στο πλοίο.

«Η τελευταία ενημέρωση ήταν χθες το απόγευμα από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής όταν πήγα με σκάφος του λιμενικού στο πλοίο. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών είναι αξιέπαινες, όμως, δεν αρκούν. Εχω ζητήσει από την πρώτη στιγμή επιπλέον δύναμη. Ζητώ να κινητοποιηθούμε όλοι. Οι ώρες περνάνε δραματικά. Δεν θα αντέξουν άλλη μέρα οι άνθρωποι εκεί μέσα. Παρακαλώ τους συναδέλφους του άνδρα μου να έρθουν δίπλα μου. Εχω ζητήσει βοήθεια και από τα ξένα κανάλια. Βοηθήστε αυτόν τον άνθρωπο που είναι εκεί. Βρίσκεται στον καταπέλτη στο δεύτερο ντεκ», συμπλήρωσε η κυρία Μπεκιάρη.