Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή.

Ads

Στη εκπομπή της «TLive» ανέφερε ότι το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη είναι καλυμμένο από τον σκούφο και τη μάσκα και πως το μόνο που μένει ελεύθερο, ακάλυπτο, είναι το βλέμμα.

«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις στους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media καθώς έκριναν ότι η παρουσιάστρια επιχειρεί κατά κάποιο τρόπο να θυματοποιήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη

Από τη μεριά της η εταιρεία NAK Shoes που είναι χορηγός της εκπομπής πήρε θέση για το θέμα και ανακοίνωσε στο facebook ότι έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας από την εκπομπή καθώς διαφωνεί με την πολιτική της για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «TLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή», γράφει σε απάντηση σε σχόλιο χρήστη που εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το θέμα.