Η κατηγορούμενη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Έφη Κακαρατζούλα φάνηκε αμετανόητη για την πράξη της, καθώς όταν έλαβε τον λόγο μετά την τρίωρη κατάθεση του θύματος, είπε ότι «εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό», προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου του θύματος, Απόστολου Λύτρα. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν, καθώς οι δικηγόροι υπεράσπισης δεν υπέβαλαν ερωτήσεις στην Ιωάννα.

Ads

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση της Ιωάννας – «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Η τοποθέτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μετά την κατάθεση της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να τοποθετηθεί, λέγοντας «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Ads

Η δήλωση της κατηγορούμενης

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, έκανε γνωστό ότι η Έφη Κακαρατζούλα ήθελε να κάνει δήλωση. Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι «Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

Η αντίδραση του Απόστολου Λύτρα στην δήλωση της κατηγορούμενης

Έπειτα παρενέβη ο δικηγόρος του θύματος Απόστολος Λύτρας, απευθυνόμενος προς την έδρα, λέγοντας πως «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης.
Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί».

Στην τοποθέτηση του απάντησε η κατηγορούμενη, λέγοντας «Σας παρακαλώ πολύ».