Έναν φάκελο που περιείχε μία σφαίρα έστειλαν άγνωστοι στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Ο φάκελος περιείχε επίσης μια απειλητική επιστολή προς τον υπουργό.
 

Ads

Το δέμα πήγε στο γραφείο επιστολών για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος έφτασε στην Αθήνα από την Κρήτη με υπογραφή «Κρητική επανάσταση». Στο σημείωμα γίνεται μια γενικόλογη αναφορά στη φορολόγηση, ενώ διατυπώνεται η απειλή ότι «οι συνέπειες για εσάς και τους εντολείς σας θα είναι απρόβλεπτες».

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, η οργάνωση προειδοποιεί τον κ. Στουρνάρα να μην αποπειραθεί να προβεί σε εξώσεις ιδιοκτητών από τα σπίτια τους. 
 
Με την υπόθεση ασχολείται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη είχε σταλεί στην εφορία Χανίων ένας φάκελος που περιείχε μια σφαίρα των 9 mm και ένα προειδοποιητικό σημείωμα.

Ads

ΝΔ: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι ηθικοί αυτουργοί
 
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ, χαρακτηρίζει τη διαδικτυακή ανάρτηση του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ως «πρωτοφανή» και «ποινικά κολάσιμη», καθώς «καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να φυτέψουν σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».

image
«Την άλλη φορά θα του τις φυτεύσουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα»
 
«Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει  ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη παρότρυνση του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός», διαμήνυσε η ΝΔ. «Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες  εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.», κατέληξε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.