Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) μπαίνουν οι πρόσφατες περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Ads

Η πρώτη περίπτωση αφορά το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, που είχε αναφέρει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «βγάζουν καλά σύκα εκεί».

Η δεύτερη, είναι η αναφορά του Γιώργου Αυτιά στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…», μιλώντας για την παρουσία του κ. Κασσελάκη στον στρατό, προσθέτοντας ότι «υπάρχει «και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΣΡ, με τη νέα του σύνθεση, θα ανοίξει φάκελο σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις, στην πρώτη του συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.