Στην παρούσα φάση, με βάση τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα δημοσιογράφων με τυχόν χρηματισμό από το ΚΕΕΛΠΝΟ, τονίζει η ΕΣΗΕΑ, σε σχέση με τη λίστα που παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στο πειθαρχικό της Ένωσης. Η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει επίσης ότι η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση.  

Ads

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι κατά την κατάθεσή του ο υπουργός παρέδωσε έγγραφο με λίστα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στελεχών του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού), διευκρινίζοντας ότι διατηρεί επιφυλάξεις, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων τα αντίστοιχα κονδύλια, αφορούν διαφημιστική δαπάνη.

«Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων, το ΠΠΣ αισθάνεται υποχρεωμένο να διευκρινίσει ότι: Στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό. Εκτός εάν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας προκύψουν πρόσθετα και επαρκή στοιχεία» καταλήγει το Πειθαρχικό της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: