Έπειτα από κινητοποίηση των εργαζομένων και απαίτηση του Σωματείου έκλεισε νωρίς το απόγευμα το κατάστημα Jumbo Παγκρατίου, με τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας να ενημερώνει πως οι συγκεντρωμένοι παραμένουν απ΄ έξω «μέχρι να έρθουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί». 

Ads

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα τρεις εργαζόμενοι του συγκεκριμένου καταστήματος τραυματίστηκαν ευρισκόμενοι μέσα στον ανελκυστήρα εμπορευμάτων όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκείνος έπεσε με ταχύτητα δύο ορόφους. Πιθανολογείται ότι έσπασε ο ιμάντας που συγκρατεί το κουβούκλιο.

Πρόκειται για τρεις υπαλλήλους ηλικίας 30 με 40 ετών. Οι δύο εξ’ αυτών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ο τρίτος στο ΚΑΤ.

Να σημειωθεί πως το κατάστημα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά μετά τον ατύχημα και χρειάστηκαν μερικές ώρες και η αντίδραση εκ μέρους των εργαζομένων για να κλείσει.

Στο κατάστημα μετέβη η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Ντίνα Γκογκάκη, ζητώντας να μάθει για την κατάσταση και τα αίτια του ατυχήματος.

Όπως έγινε γνωστό ο Σύλλογος καλεί την Κυριακή σε Γενική Συνέλευση στις 10:30.