Το Tvxs.gr με τη βοήθεια της ProRata A.E. (Εταιρεία Ερευνών Κοινής Γνώμης και Εφαρμογών Επικοινωνίας) απευθύνθηκε στους αναγνώστες του, ερευνώντας την άποψή τους για το site, με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του.

Ads

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.700 άτομα. Μέσω συμπλήρωσης δομημένου ερωτηματολογίου είπαν τη γνώμη τους για το τι τους αρέσει και τι θα ήθελαν να αλλάξουμε, να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε. Μια γνώμη πολύτιμη για την πορεία του Tvxs.gr, που συνεχίζει να στηρίζεται στους αναγνώστες του. 

Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι αναγνώστες διαβάζουν Tvxs.gr κυρίως για την αξιοπιστία του (85%), την ανεξαρτησία του (72%) και την αντικειμενικότητά του (68%). Επίσης το επιλέγουν γιατί δεν δημοσιεύει fake news (94%), γιατί τα κείμενά του δεν είναι βαρετά (90%), γιατί βοηθάει στον έλεγχο της υπερπληροφόρησης (79%) και γιατί έχει αριστερή κατεύθυνση αλλά χωρίς να είναι ταυτισμένο με κάποιο πολιτικό κόμμα (61%).

image

Ads

image

Στόχος όμως του Tvxs.gr είναι και η συνεχής εξέλιξη και βελτίωσή του. Σε αυτό το πλαίσιο μια μερίδα των αναγνωστών (40%) ζήτησε ενίσχυση του ερευνητικού ρεπορτάζ, ενώ άλλοι εστίασαν στην ακόμη πιο άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις της ημέρας (23%) και άλλοι πρότειναν περισσότερες συνεντεύξεις (16%).

image 

image

Αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία. Αυτές είναι οι τρεις βασικές αρχές του Tvxs.gr. Μας στηρίζετε για την ανεξαρτησία μας και η ανεξαρτησία μας στηρίζεται σε εσάς, ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να καλύπτουμε τις ανάγκες σας για αληθινή ενημέρωση, χωρίς περιορισμούς… «χωρίς σύνορα».

Με μια συνδρομή, από 2.9 €/μήνα, ενισχύετε την αυτονομία του tvxs.gr και της ενημέρωσής σας. Εκτός από πρόσβαση σε κλειδωμένα άρθρα και ντοκιμαντέρ, μπορείτε να κερδίζετε κάθε μήνα δωρεάν προσκλήσεις για κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.