Ένορκη Διοικητική εξέταση διατάχθηκε με τον «γαλάζιο» αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις αναρτήσεις του στο facebook μετά την εκλογική επικράτηση της ΝΔ.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αξιωματικός καλούσε τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει «ότι γουστάρει», δηλώνοντας πως τα ΜΑΤ θα είναι στο πλευρό του γιατί αυτά «είναι το κράτος», ενώ είχε χαρακτηρίσει «κόπρο» και «αληταρά» τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν έμεινε βέβαια μόνο σε αυτό, καθώς «προειδοποίησε» για την επόμενη μέρα στα Εξάρχεια και στα πανεπιστήμια. «Από αύριο ΚΟΠΡΟΙ Αναρχικοί και πουτάνας γιοί θα είμαστε στα Εξάρχεια», έγραψε στο προφίλ του.

Απείλησε δε κι όσους τον ακολουθούν στα social media και δεν είναι νεοδημοκράτες. «Θα παρακαλέσω ευγενικά για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις Αρχές, τις Αξίες και τα Πιστεύω της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ν’ αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν», έγραψε.

Ads

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος εκτός του παραληρηματικού του λόγου δεν έχανε την ευκαιρία να διαφημίζει την κομματική του ταυτότητα, αφού  σε πολλές αναρτήσεις του συμπληρώνει και τον αριθμό μητρώου της κάρτας μέλους της Νέας Δημοκρατίας.

image

image

image

image

image