Η Voucher.freestudies.gr είναι μία από τις επτά πλατφόρμες που είχαν αναλάβει το διαβόητο πρόγραμμμα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων λαμβάνοντας το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ. Ανήκει στην εταιρεία Ram Computer στην Ημαθία.

Ads

Ιδιοκτήτρια της εταιρείας είναι η Σταυρούλα Χαριτάκη με σύζυγο τον επιχειρηματία Νίκο Τάκη, οποίος είναι ιδιοκτήτης στο ΚΕΚ Vellum Global Educational Services. Είναι επίσης, όπως αποδεικνύεται στενός φίλος της γαλάζιας παράταξης και ιδιαίτερα του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, τον οποίο βοήθησε να εκλεγεί.

Ένα βίντεο με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2019 είναι χαρακτηριστικό. Είναι από γεύμα που διοργάνωσαν ο επιχειρηματίας Νίκος Τάκης και η σύζυγος του Ρούλα Χαριτάκη για τους φίλους, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές του υφυπουργού οικονομικών, αρμόδιου για την φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Αυτό εξάλλου ανέφερε στην ομιλία – καλωσόρισμα ο ίδιος ο επιχειρηματίας ιδιαίτερα χαρούμενος αφού όπως είπε: «Πήραμε το νταμπλ, πήραμε ευρωεκλογές, πήραμε περιφέρεια, πήραμε δημαρχία, έχουμε τώρα και υπουργό!». 

Ads

Το βίντεο:

Εδώ με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο στην ίδια εκδήλωση: 

image

Εδώ σε άλλο στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

image