Την αποχή του από την ψηφοφορία από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια επιβεβαιώνει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Ads

Ο βουλευτής Χανίων απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε αναφορά στο πρόσωπό του στην ομιλία του στην Ολομέλεια, σημειώνοντας πως η απουσία του από την Ολομέλεια έχει να κάνει με χειρουργείο στο οποίο πρέπει να προχωρήσει σε συγγενικό του πρόσωπο, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες.

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;;

ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Ο ασθενής είναι συγγενής μου» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.


Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις στον συντονιστή της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κυρώσεις από την ηγεσία του κόμματος, κάτι που είχε άλλωστε προαναγγείλει χθες και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αναφορά Μητσοτάκη

«Αγωνίστηκα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα σεβαστώ απόλυτα την τελική τους στάση» είπε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι, απαντώντας στη σφοδρή κριτική του Σωκράτη Φάμελλου και συμπλήρωσε:

Ads

«Για να δούμε και από εσάς αν θα απέχει κανείς και αν τελικά το ενδιαφέρον στραφεί σε εσάς και στον κ. Πολάκη και σε διαγραφές. Εμείς δεν απειλούμε με διαγραφές. Είπα ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί να περάσει μόνο με την ψήφο της ΝΔ…».