Επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες δέχθηκε το γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας.

Ads

Συνεργάτες του βουλευτή απέτρεψαν την εισβολή των επιτιθέμενων στο εσωτερικό του γραφείου.

Διαβάστε επίσης: ‘Ερευνα για προκαταρκτικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος ζητά ο Π. Καμμένος

Το πρωί μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο κ. Κατσίκης δήλωσε ότι θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ: «Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί», δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Ads

Μιλώντας στην ΕΡΤ  για το επεισόδιο, ο βουλευτής ανέφερε ότι δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του, είπε πως οι συνεργάτες του αντέδρασαν γρήγορα και με ψυχραιμία και απέτυχε η προσπάθεια εισβολής των αγνώστων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, όπως είπε.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται απειλές για τη ζωή του, μέσω τηλεφωνημάτων από διάφορες χώρες, όπως Καναδά, Ρουμανία, Γερμανία, Ελλάδα και πως έχει ενημερώσει σχετικά την αστυνομία.