Την «καθαρή» εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη, στην Καλλιθέα, έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία.

Ads

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε βίντεο σε κάμερα ασφαλείας, στο οποίο η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να φορά στο πρόσωπο μάσκα, μπεζ ζακέτα και γάντια. Φέρει σακίδιο στην πλάτη και να κρατά κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο – που πιθανότατα περιείχε το βιτριόλι.

Η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εργάζεται η νεαρή γυναίκα, 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα προκειμένου να παρακολουθήσει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω.

Ads

Η δράστις έφυγε από το σημείο με ραδιοταξί, κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού φαίνεται από την προηγούμενη ημέρα να έχει γίνει κλήση από καρτοτηλέφωνο και από συγκεκριμένη περιοχή που συνδυάζεται με ένα από τα 5 ύποπτα πρόσωπα που παραμένουν στο κάδρο.

Η κλήση και η εταιρεία ραδιοταξί έχουν εντοπιστεί και έχουν οι Αρχές στην διάθεσή τους την ηχογραφημένη κλήση, στοιχείο πολύ σημαντικό και κρίσιμο για μελλοντική χρήση και ενδεχόμενη ταυτοποίηση μέσω εργαστηριακής ανάλυσης με τυχόν ύποπτη που μπορεί να προκύψει, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο οδηγός.

Εν ολίγοις, το ταξί συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον για τις Αρχές αφού φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί πλέον της ημέρας που σημειώθηκε η επίθεση, άρα θα μπορούσε να συσχετίζεται με τυχόν προηγούμενη απόπειρα ή κατόπτευση του χώρου.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν μαρτυρίες από άτομα που γνωρίζουν την 34χρονη.