Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου απεύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Ο πρόεδρος του κόμματος καλεί όλες και όλους «όρθιοι, ψύχραιμοι, αποφασιστικοί, να δώσουμε τη μάχη, με πυξίδα τις αγωνιστικές παραδόσεις του προοδευτικού κόσμου και τις αξίες της Αριστεράς. Να μιλήσουμε, να ακούσουμε, να πείσουμε, να ενώσουμε. Η δική μας δουλειά, η δουλειά της καθεμιάς και του καθενός από μας, μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει τους συσχετισμούς που θέλουν να εμφανίσουν αναλλοίωτους.
Πιο αποφασισμένοι, πιο ενωμένοι, πιο σοβαροί από ποτέ, θα δώσουμε αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Ξέρουμε από την ίδια μας την πείρα ότι οι μόνοι αγώνες που χάνονται σίγουρα είναι αυτοί που δεν δίνονται.
Να δώσουμε λοιπόν αυτόν τον αγώνα με πίστη και αυτοπεποίθηση, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι την τελευταία ψήφο».

Η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα

Σε μήνυμά του προς το Tvxs ο Θανάσης Χαλιώτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, απαντά στον πρόεδρό του κόμματος σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την επιστολή.

«Ελήφθη over.
Αγαπητέ σύντροφε πρόεδρε,
Λάβαμε την επιστολή σου, και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.
Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε μιάμιση μέρα, με 10 ερωτήματα σε μια πλατφορμίτσα, θα είχες και ό,τι περνάει από το μυαλό μας.
Ίσως να μην σου ήταν τόσο χρήσιμες οι απαντήσεις μας.
Όμως για μας, θα ήταν πολύτιμο να ξέρουμε ότι μας ρώτησες και μας υπολογίζεις.
Ένας σύντροφος»

Ads