Ενώπιον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή (24/11) ο 23χρονος επίδοξος βιαστής στα Εξάρχεια, την ώρα που οι καταγγελίες από γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση έφθασαν τις επτά.

Ads

Την έβδομη καταγγελία κατέθεσε μία γυναίκα 31 ετών και σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, όλα έγιναν στις 16 Νοεμβρίου στην οδό Καλλιδρομίου, όταν ο 23χρονος προσπάθησε να της επιτεθεί την ώρα που εκείνη περπατούσε στον δρόμο. Όπως είπε κατατρομοκρατήθηκε, άρχισε να τρέχει, με τον 23χρονο να τρέχει πίσω της προσπαθώντας να την προλάβει.

Η γυναίκα είδε σε κάποιο σημείο να είναι συγκεντρωμένα αρκετά άτομα και έτρεξε προς το μέρος τους για να ζητήσει βοήθεια. Ο 23χρονος τότε σταμάτησε να την καταδιώκει και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη των επιθέσεων στα Εξάρχεια και η περίπτωση αυτή θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος είχε σημανθεί με πέντε διαφορετικά επίθετα και δέκα διαφορετικά μικρά ονόματα.

Ads

Σημειώνεται ότι ο επίδοξος βιαστής οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό.

Συγκεκριμένα η κατηγορία σε βάρος του 23χρονου, αφορά την κατηγορία του βιασμού τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Κυνικός και αμετανόητος

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 23χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών και του εισαγγελέα, κυνικός και αμετανόητος, δηλώνοντας ότι και να βγει από τη φυλακή πάλι θα θέλει να βρει γυναίκα «γιατί έχει ορμές».

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον Αύγουστο του 2022 και είχε προφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε έναν χρόνο μετά, παραβιάζοντας όλους τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.