Σοβαρό επεισόδιο με θύματα τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Νίκο Μαυραγάνη και τη σύζυγό του σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Ads

Ο πρώην υπουργός είχε μεταβεί στο σχολείο της περιοχής όπου θα ψήφιζε με τη σύζυγο του Ελένη, ο αδελφός της οποίας – Νίκος Γουρνής – είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στο σημείο δέχτηκε επίθεση από υποστηρικτές του αντίπαλου υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Νίκος Μαυραγάνης τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση κι έκανε λόγο για «τραμπουκισμό». Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Ελένη Γουρνή έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προειδοποίησε μάλιστα πως όσον αφορά τον εαυτό του θεωρεί το επεισόδιο λήξαν, όμως όσον αφορά τη σύζυγό του επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου φαίνεται να ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Σμιλάκος. Η πλευρά των υποστηρικτών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο κ. Μαυραγάνης απώθησε τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος, αλλά δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε θύμα προπηλακισμού. Όσον αφορά τη σύζυγό του πρώην υπουργού, ισχυρίζονται ότι λιποθύμησε.