Επίθεση από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Κυριάκο Βελόπουλο δέχθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Οικολογία Αλληλεγγύη”, Μιχάλης. Τρεμόπουλος, με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο για τη συνέχιση του προγράμματος αποκατάστασης της Κορώνειας.

Ads


Από ομάδα tvxs Θεσσαλονίκης

Η απάντηση του Περιφερειάρχη για την υπόθεση της Κορώνειας συμπεριελάμβανε κατηγορίες προς τον κ. Τρεμόπουλο για την οικολογική του δράση, την οποία χαρακτήρισε “επαγγελματική”, ενώ του καταλόγισε ότι “έστησε την καριέρα του μονοπωλόντας συγκεκριμένα θέματα”. Μάλιστα, ανεβάζοντας τις κορώνες μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε τον κύριο “αντίπαλό” του κατά την τελευταία οκταετία στους καταναλωτές “κατεψυγμένου κρέατος”!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν αρκέστηκε στα περί κρεατοφαγίας… αλλά άφησε να εννοηθεί ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είχε σχέση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, υπονοούμενο που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του επικεφαλής της “Οικολογίας-Αλληλεγγύης”. Τη σκυτάλη πήρε κατόπιν ο Κυριάκος Βελόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες” επαναλαμβάνοντας ότι θεωρεί τον κ. Τρεμόπουλο ομοϊδεάτη του Σόρος. “Θα τη φας και συ τη μήνυσή σου” ήταν η απάντηση που εισέπραξε από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή.

Ads

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διέκοψε την απάντηση επί προσωπικού του Μ. Τρεμόπουλου ωρυόμενος ότι ”βαρέθηκε να ζει την ίδια ιστορία” και ότι ”γελάει η Αθήνα μαζί μας”. Εν μέσω κραυγών και διακοπών ο Μιχάλης Τρεμόπουλος κατάφερε να απαντήσει ότι ο περιφερειάρχης εκτοξεύει αναλήθειες για το θέμα της Κορώνειας και τον ίδιο προσωπικά λέγοντας χαρακτηριστικά: “Λόγω των σπουδών μου στην Κοινωνική Οικολογία, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, μπορεί να θεωρηθώ ”επαγγελματίας” χωρίς αυτό να αποτελεί υποτιμητικό χαρακτηρισμό και σίγουρα είμαι δηλωμένος χορτοφάγος, οπότε όλη αυτή η συκοφαντική επίθεση πέφτει στο κενό”!