Τους χούλιγκαν που εκτόξευσαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το κλειστό στο Ρέντη, που οδήγησαν στον θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ φέρεται να ταυτοποίησε η αστυνομία.

Ads

Κατά πληροφορίες που βλέπυν το φως της δημοσιότητας πρόκειται για 17 άτομα, στα οποία αντιχνεύθηκε πυρίτιδα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού, προσπαθώντας να διασπάσουν την προσοχή των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την πυρίτιδα που βρέθηκε πάνω τους βρίσκονταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά η ποσότητα δεν είναι τέτοια που να καταδεικνύει ότι έκαναν χρήση φωτοβολίδων ή μολότοφ.

Παράλληλα, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια. Οι τρεις εξ’ αυτών θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν και στο κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ήταν και οι κάτοχοι των κλειδιών της αποθήκης, όπου φύλασσαν τα πολεμοφόδιά τους.

Η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών, που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, εξελίσσεται με γοργούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ads