Νέες αντιδράσεις προκάλεσε ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας, καθώς, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου, της είπε «άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Ads

Συγκεκριμένα, ο Κ. Τζούμας σχολιάζοντας στην κάμερα τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Κοζάνης που κατηγόρησε τις γυναίκες για φλυαρία και αναρωτήθηκε πως τις αντέχουν οι άνδρες, δήλωσε πως ο Μητροπολίτης «έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Οι δηλώσεις του κ. Τζούμα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» στον οποίο εργάζεται, ενώ ο ίδιος δήλωσε χθες πως έκανε «μαύρο χιούμορ».

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…» υποστήριξε.

Ads

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» πρόσθεσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3.

Σήμερα, ωστόσο, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ανέφερε πως «όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου όμως, χαρακτήρισε κατάπτυστα όσα είπε ο ίδιος, τονίζοντας μάλιστα ότι οι δηλώσεις του την εξοργίζουν, με τον Κωνσταντίνο Τζούμε να ξεσπά: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

«Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;» ρώτησε στη συνέχεια ο Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», ανέφερε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.