Ένταση επικράτησε, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή της Πανόρμου μεταξύ ομάδας διαδηλωτών και αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το μετρό υπήρξε συγκέντρωση περίπου 100 ατόμων, ως αντίδραση στα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Ads

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προέβησαν σε χρήση κρότου λάμψης, διαλύοντας τους συγκεντρωμένους, ενώ έκαναν και τρεις προσαγωγές. Από τη μεριά της η ΕΛ.ΑΣ ισχυρίζεται πως ομάδα αγνώστων πέταξε πέτρες στους αστυνομικούς μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες και τα ντοκουμέντα για νέους τραμπουκισμούς από την ομάδα ΔΙΑΣ. Πολίτες κατέγραψαν με το κινητό τους σε βίντεο, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αστυνομικούς να καταστρέφουν σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επίσης σε βίντεο έχει καταγραφεί και η προσαγωγή ενός περαστικού νεαρού. Όπως φαίνεται, αυτός διασχίζει το δρόμο μπροστά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταματούν στην άλλη γωνία, του κάνουν έλεγχο και στη συνέχεια τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο.